Darkest Before Dawn vintage journal -paketti

Ylellinen, rajoitettu keräilylahjapakkaus henkeäsalpaavan kauniin Darkest Before Dawn -vintage journalin luomiseen, upeassa A4-kokoisessa lahjapakkauksessa toimitettuna. Täydellinen lahjaidea!

Katso tarkempi tuoteseloste ennen tilausta!

Huomaathan, että kuvissa näkyvä valmis vintage journal ei sisälly hintaan, vaan on malliesimerkki. Pitsit ja koristeet saattavat aavistuksen poiketa mallikuvista, mutta ovat samaa tyyliä.  

Read more
89,90 € (sis. alv)
Varastossa
Reference:
PG.KIT.DBD2
Love3
Add to wishlist(3)
Kuvaus

Oletko haaveillut ikioman, henkeäsalpaavan upean junk journalin tekemisestä, muttet oikein tiedä, mistä aloittaa ja miten? Oletko hukassa materiaalien ja niiden yhdistelemisen kanssa? Tämä lahjapakkaus on luotu Juuri Sinulle! Kokosimme toisiinsa sointuvia kollaaseja ja printtejä, koristeita, silkkejä, pitsejä ym. Sinun tehtäväksesi jää vain luoda omanlaistasi taikaa vihkon sivuille! 

Tarvikkeet toimitetaan ihanassa lahjapakkauksessa, joka on helppo kaivaa esiin kahvihetkeä varten tai ottaa mukaan matkaprojektiksi - tarvitset mukaan vain liimaa ja sakset, tai, jos olet mixed media -ihminen, vain sen matkalaukullisen mömmöjä ja työkaluja!

Materiaalit on valittu niin, että ne mukautuvat helposti juuri sinun tyyliisi sopiviksi, pidit sitten tummista pohjaväreistä, kepeästä ilmavuudesta, voimakkaasta mixed media -kosketuksesta, tai yksinkertaisemmasta art journaling -tyylistä.

**VIHKO**

40-sivuinen vihko on tehty vanhasta paperista (kuiteista ja kirjansivuista), eri sävyisistä ja tuntuisista ekopaperista ja kuultopaperista. Kansi on kahvivärjättyä nahkapaperia, joka on valmiiksi rypistetty ihanan kulahtaneen näköiseksi.

Vihkon koko on regular, eli 11cm x 21cm // 8.26" x 4.33.

**EPHEMERA**

Paketti sisältää sekä aitoa vintagemateriaalia että vintagetyylistä materiaalia junk journalin luomiseen. Kaikki koristeet ovat huolella valittu niin, että jokaiselle aukeamalle syntyy helposti kaunis, harmoninen kokonaisuus täynnä yksityiskohtia. Paketissa on vanhoja papereita (vanhimmat 1900-luvun alusta), kuitteja, lippuja, postimerkkejä, printtejä, kahvivärjättyä pitsipaperia, nauhoja, pitsiä, ylellistä kierrätyssilkkiä, nappeja ja muita koristeita, kukkasia, paperiklipsuja, helmiä, riipuksia, Paper Gardenin oman, 6mm Tähkylä-washiteippirullan... Ja ne printit... Olemme luoneet tätä pakkausta varten 6 erilaista taustakollaasia, 17 arkkia huolellisesti valittuja kuvia ja lausahduksia, kaikki printattuna erilaisille laadukkaille papereille. 

Huomaathan, että pakkaus ei sisällä Holtzin stanssattuja kuvioita, joita näkyy esimerkkivihkossa. Sen sijaan kaikki pitsit, silkit, korut, koristeet joita kuvissa näet, sisältyvät tarvikepakettiin!

**PAKKAUS**

Tuote toimitetaan upeassa, mustassa, ylellisessä A4-kokoisessa lahjapakkauksessa, jossa on kultalogopainatus.

**TOIMITUS**

Tämä on ennakotilaustuote. Kokoamme pakkauksen vasta tilauksesi jälkeen. Annathan meille noin 1-2 viikkoa valmistella täydellinen Liquid Sunshine -lahjapakkauksesi toimituskuntoon.

Pakkaus toimitetaan postipakettina.

**VINKKEJÄ**

Tarvitset Darkest Before Dawn journaling tekemiseen tämän setin lisäksi:

- liimaa

- sakset

Näitä saatat tahtoa käyttää, mutta nämä eivät ole välttämättömiä:

- leimamuste (suosittelemme sävyä Distress Ink Walnut Stain) ja väline leiman levitykseen

- leimasimia ja/tai sabluunoita taustojen tekoon

- gesso

- Distress Crayoneita tai vastaavia, korostuksien tekoon

- mielikuvitusta, uskallusta omien rajojen testaamiseen sekä luovuutta

Löydät videon Emilian omasta Darkest Before Dawn -journalversiosta Emilian YouTube-kanavalta harvinaisenkauniselama !

Huomaathan, että tämä tuote on vain henkilökohtaiseen yksityiskäyttöön. 

Copyright Paper Garden Varalusikka. All rights reserved.

Read more
Tuotetiedot
PG.KIT.DBD2
100 muuta tuotetta samassa kategoriassa:
LoppuSold out
4,90 € (sis. alv)
Herttainen kokoelma suloista riipuksia organzapussukassa.  Sisältää hopeoituja riipuksia kaikenlaisten ihanien koristeiden tekoon. Sisältää myös hopeoidun sydänmedaljongin. Sis. noin 22 kpl. Huomaathan, että sisältö...
4,90 € (sis. alv)
Paper Garden Masking Tape Kulta. Mitat 1.5cm×10m. Paper Garden Varalusikan omat teipit on suunniteltu omista vintageaarteistamme, Suomessa. Tässä teipissä on käytetty vanhoja suomalaisia papereita 1800-luvun lopulta...
7,80 € (sis. alv)
Pitsipussukka, kahvi- ja teevärjättyjä pitsejä. Noin 12-15 pitsiä, pisimmät noin 21cm eli regular-kokoisen vihkon pituisia. Suloisessa pitsisetissä on erilaisia kahvi- ja teevärjättyjä pitsejä, niitä samoja, joita...
4,90 € (sis. alv)
Paper Garden Masking Tape Kuutar. Mitat 1.5cm×10m. Paper Garden Varalusikan omat teipit on suunniteltu omista vintageaarteistamme, Suomessa. Tämän teipin kuviot on poimittu 1800-luvun ja 1900-luvun alun suomalaisista...
4,90 € (sis. alv)
Paper Garden Masking Tape Ruusu. Mitat 1.5cm×10m. Paper Garden Varalusikan omat teipit on suunniteltu omista vintageaarteistamme, Suomessa. Tässä teipissä on käytetty sekä suomalaisia että ranskalaisia papereita noin...
LoppuSold out
4,90 € (sis. alv)
Paper Garden Masking Tape Aava. Mitat 1.5cm×10m. Paper Garden Varalusikan omat teipit on suunniteltu omista vintageaarteistamme, Suomessa. Tässä teipissä on käytetty vanhoja suomalaisia kirjeitä1700-luvun lopulta...
Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös: