Digitaalinen Vintage Ads PDF Kit

Mustavalkoinen vintagemainoskitti kaikenlaiseen paperiaskarteluun! Sisältää 5 A4-arkkia vanhoja, suomalaisia mainoksia vuosilta 1925-1930. Kitti on mustavalkoinen, eli  voit hyödyntää kahvivärjäystä ja värillisiä papereita erilaisten lopputulosten aikaansaamiseksi ja samalla säästät tulostimen värimusteita! 

Huom! Tämä on digitaalinen tuote, eli et saa printtejä postitse, vaan saat sähköpostiisi linkin pdf-tiedostoihin.

Read more
2,90 € (sis. alv)
Varastossa
Reference:
PG-PDF-VIAD
Love1
Add to wishlist
Kuvaus

SISÄLTÄÄ:

Yhteensä 5 A4 arkkia yhdessä PDF-tiedostossa (koko 6,5Mb)

Heti ladattavissa

Sisältää noin 50 vintagemainosta

 

COPYRIGHT, TOIMITUSEHDOT YMS. JNE. TMS.

Huomaathan, että ostaessasi Paper Gardenin digitaalisen tuotteen, hyväksyt toimitusehdot ja sitoudut niihin.

Kaikkien Paper Gardenin tuotteiden, kuvien, mallien jne. tekijänoikeudet ovat Paper Gardenin omaisuutta, eivätkä siirry fyysisen tai digitaalisen tuotteen ostamiseen yhteydessä asiakkaalle. 

Ostaessasi tuotteen, saat oikeuden käyttää malleja vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Minkälaiseen kaupallisen käyttötarkoitukseen hyvänsä tarvitset lisenssin. Huomaathan, että myös digitaalisten tuotteiden jakaminen ja lahjoittaminen eteenpäin on kielletty.

Lisätietoa tekijänoikeuksista: papergarden.fi

LATAAMINEN JA TULOSTUS

Huomaathan, että tämä on digitaalinen tuote: et saa postitse kotiisi tuotetta, vaan linkin siihen sähköpostiisi jonka tilaustietojesi yhteydessä olet meille antanut. Linkin kautta pääset lataamaan tuotteen omaan käyttöösi.

Koska saat tilaamasi tuotteen välittömästi ladattavissa olevassa muodossa, emme hyväksy peruutuksia, vaihtoja emmekä palautuksia.

Tämän tuotteen arkit on suunniteltu käytettäväksi A5-koossa (eli 2 arkkia A4:lla), vaikka tiedostot ovatkin tarpeeksi suuria käytettäväksi myös A4-koossa. Arkeilla olevien kuvioiden ym. koko on kuitenkin suunniteltu niin, että ne tulostuvat parhaiten koossa A5, mikäli käytät niitä kalenteriaskarteluun. PDF-tiedosto tulee suoraan A4-kokoisena, joten sinun ei tarvitse tulostaessasi huolehtia koon määrityksestä. (Kannattaa tosin muistaa tulostus yksipuoleisena...)

Suosittelemme käyttämään tulostukseen hyvälaatuista paperia. Käytämme itse esimerkiksi 160g paperia tausta-arkkien tai tagien tulostukseen; se on juuri passelin paksuista, ei liian paksua tai ohutta. Kuvioarkkien tulostukseen itse käytämme mieluiten 120g paperia. Minkä paksuisen paperin sitten valitsetkaan tulostukseen, huomioithan, että mitä laadukkaampi paperi, sitä laadukkaampi tulostusjälki. Suosittelemme laser-tulostusta, mikäli käytät printtien kanssa mömmöjä.

Huomaathan, että eri tulostimilla on hiukan erilaiset asetukset ja siksi tulosteiden väri ja koko saattaa vaihdella hiukan. Näiden arkkien suunnittelussa on huomioitu se seikka, että suurin osa tulostimista jättää arkin reunoille valkoiset reunat.

Read more
Tuotetiedot
PG-PDF-VIAD
100 muuta tuotetta samassa kategoriassa:
Vintage-mättöaarre
Sale
New
Limited time offer
16,06 € (sis. alv) 18,90 €
Reduced price−15%
Ihana, inspiroiva mättöpussillinen vanhoja suomalaisia paperiaarteita! Mättöpussit valmiiksi postituspakattu. Ethän tilaa mitään muuta mättöpussin yhteydessä; jotta saamme laskettua postikulut oikein. (Suomessa asuvat...
6,50 € (sis. alv)
Varalusikka Paper Gardenin omat, läpinäkyvät SUOMENKIELISET mattatarra-arkit kalenteriaskarteluun.  Sisältää 4 LÄPINÄKYVÄÄ, MATTAA tarra-arkkia: - viikonpäivät (5 x) - kuukaudet (3 x) - numerot (1-31) - lausahduksia,...
9,90 € (sis. alv)
Paper Gardenin käsin valmistettu vihko sisältää 40 sivua. Kansi 225gm2 100% kierrätyskuitukartonkia, sivut 100gm2 pehmeää, harmaata 100% kierrätyskuitupaperia, jossa kaunis luonnollinen, elävä kuvio. Saatavilla...
7,80 € (sis. alv)
Pitsipussukka, kahvi- ja teevärjättyjä pitsejä. Noin 12-15 pitsiä, pisimmät noin 21cm eli regular-kokoisen vihkon pituisia. Suloisessa pitsisetissä on erilaisia kahvi- ja teevärjättyjä pitsejä, niitä samoja, joita...
Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös:

Menu

Settings