Tulostettava Still Moments PDF Journaling Kit

Ladattava Still Moments  Journaling Kit on suunniteltu käytettäväksi niin art journalien, kalenterien kuin muidenkin projektien kanssa. Tiedosto sisältää 10 erilaista printtiarkkia koossa A5 (21 x 14,8 cm), taustaprinttejä, vintagekuvia, tageja, koristekuvioita, lausahduksia... Kaikki yhteensopivin sävyin. Viimeistele projektisi vaikkapa silkein pitsein, kahvivärjätyin kakkupaperein, kimaltein... 

Kaikki kitin osaset ovat omista ykistyiskokoelmistamme skannattu, rakkaudella puhdistettu, sävytetty ja muokattu sopivan kokoisiksi, aina valokuvista taustapapereihin.

Huom! Tämä on digitaalinen tuote, eli et saa printtejä postitse, vaan saat sähköpostiisi linkin pdf-tiedostoihin.

Read more
5,90 € (sis. alv)
Varastossa
Reference:
PG-PDF-STILLM
Love3
Add to wishlist(1)
Kuvaus

SISÄLTÄÄ:

Yhteensä 10 A5 arkkia yhdessä PDF-tiedostossa (koko 13,6Mb)

Heti ladattavissa

2 tausta-arkkia

8 kollaasiarkkia, joissa leikekuvia ja lausahduksia, tageja ja kuvia

 

COPYRIGHT, TOIMITUSEHDOT YMS. JNE. TMS.

Huomaathan, että ostaessasi Paper Gardenin digitaalisen tuotteen, hyväksyt toimitusehdot ja sitoudut niihin.

Kaikkien Paper Gardenin tuotteiden, kuvien, mallien jne. tekijänoikeudet ovat Paper Gardenin omaisuutta, eivätkä siirry fyysisen tai digitaalisen tuotteen ostamiseen yhteydessä asiakkaalle. 

Ostaessasi tuotteen, saat oikeuden käyttää malleja vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Minkälaiseen kaupallisen käyttötarkoitukseen hyvänsä tarvitset lisenssin. Huomaathan, että myös digitaalisten tuotteiden jakaminen ja lahjoittaminen eteenpäin on kielletty.

Lisätietoa tekijänoikeuksista: papergarden.fi

LATAAMINEN JA TULOSTUS

Huomaathan, että tämä on digitaalinen tuote: et saa postitse kotiisi tuotetta, vaan linkin siihen sähköpostiisi jonka tilaustietojesi yhteydessä olet meille antanut. Linkin kautta pääset lataamaan tuotteen omaan käyttöösi.

Koska saat tilaamasi tuotteen välittömästi ladattavissa olevassa muodossa, emme hyväksy peruutuksia, vaihtoja emmekä palautuksia.

Tämän tuotteen arkit on suunniteltu käytettäväksi A5-koossa (eli 2 arkkia A4:lla), vaikka tiedostot ovatkin tarpeeksi suuria käytettäväksi myös A4-koossa. Arkeilla olevien kuvioiden ym. koko on kuitenkin suunniteltu niin, että ne tulostuvat parhaiten koossa A5, mikäli käytät niitä kalenteriaskarteluun. PDF-tiedosto tulee suoraan A4-kokoisena, joten sinun ei tarvitse tulostaessasi huolehtia koon määrityksestä. (Kannattaa tosin muistaa tulostus yksipuoleisena...)

Suosittelemme käyttämään tulostukseen hyvälaatuista paperia. Käytämme itse esimerkiksi 160g paperia tausta-arkkien tai tagien tulostukseen; se on juuri passelin paksuista, ei liian paksua tai ohutta. Kuvioarkkien tulostukseen itse käytämme mieluiten 120g paperia. Minkä paksuisen paperin sitten valitsetkaan tulostukseen, huomioithan, että mitä laadukkaampi paperi, sitä laadukkaampi tulostusjälki. Suosittelemme laser-tulostusta, mikäli käytät printtien kanssa mömmöjä.

Huomaathan, että eri tulostimilla on hiukan erilaiset asetukset ja siksi tulosteiden väri ja koko saattaa vaihdella hiukan. Näiden arkkien suunnittelussa on huomioitu se seikka, että suurin osa tulostimista jättää arkin reunoille valkoiset reunat.

Read more
Tuotetiedot
PG-PDF-STILLM
90 other products in the same category:
Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:
Follow us on Instagram
Can not connect to Instagram or you do not have permissions to get media from Instagram.
No media

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in