Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

Päivitetty 7.4.2019

Verkkokauppa www.papergarden.fi:n (jatkossa verkkokauppa) toimitusehdot

Luethan toimitusehdot huolella ennen tilaamista. Tilatessasi sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia toimitusehtojamme.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Varalusikka y-tunnus 2752838-2. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä ostoskorin kautta osoitteesta www.papergarden.fi.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen kokonaishinta, sisältäen arvonlisäveron, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Verkkokauppa ei takaa, että sivuilla näytetyt tuotteet ovat saatavilla.

Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Mahdollisia tarjouksia voi käyttää vain yhden tilausta kohti. Erilaisia etuja ei voi yhdistää. Onnistuneen tilauksen päättää tilausvahvistus, joka lähetetään automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus kannattaa säilyttää. Tilausvahvistuksesta voi myöhemmin tarkistaa tilauksen tiedot. Kun tilaus on maksettu, se siirtyy käsiteltäväksi, eikä tilausta voi enää muuttaa.

Verkkokaupalla on oikeus olla hyväksymättä tilausta syytä ilmoittamatta. Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen myös selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan niin merkittävää eroa verkkokaupan hinnoittelussa ja tuotteen oikeassa hinnassa, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Ostamalla verkkokaupasta tilaaja hyväksyy, että verkkokauppa lähettää tilaajalle sähköpostia tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin "Toimitusehtoihin" ja hyväksyy "Tietosuojaselosteen".

Kuukausitilaus

Kuukausitilaus on aina sitova. Se on voimassa joko 12, 6 tai 1 kuukautta. Valitsethan siis huolellisesti sen vaihtoehdon, johon olet valmis sitoutumaan. Tarjoamme yhden kuukauden ”kokeilujakson”, jotta voit kokeilla kuukausitilaustamme, jos et syystä tai toisesta voi olla varma kyvystäsi pidempiaikaiseen suhteeseen. Tuoteselosteessa painotamme tilauksen sitovuutta, jotta tilauksen sitovuus ei tulisi yllätyksenä.

Valmistamme kuukausiboksit aina tilaustuotteina ennakkotilausmäärän (1, 6 tai 12 kk tilausten) mukaan. Emme valmista ylimääräisiä kuukausibokseja varastoon, vaan suljemme kuukausitilauksen aina kunkin kuun maksimimäärän täytyttyä ja alamme tämän jälkeen boksien kokoamisen ja lähetyksen. Kuukausitilaus on näin ollen aina sekä ennakkotilaus- että tilaustuote, jolla ei ole peruutus-, vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kun tilaat 6 tai 12 kuukauden tilauksen, sinulle varataan automaattisesti materiaalit vähintään 3-6 seuraavaan boksiin. Ymmärräthän siis, että kyseessä on pitkäaikainen, toivottavasti erittäin lämmin ja inspiroiva suhde.

Ymmärrämme, että joskus elämä yllättää. Mikäli välttämättä tahdot tilausjaksosi keskeyttää, se pitää tehdä vähintään 2 kokonaista kalenterikuukautta etukäteen, edellä mainitsemistamme materiaalivarauksista johtuen. Veloitamme myös käsittelykuluina alle 6kk kestäneestä tilausjaksosta tilausjaksosi (6 tai 12kk) ja 1kk kokeilujakson välisen hinnan erotuksen kultakin tilauskuukaudelta, ja yli 6kk kestäneestä tilausjaksosta tilausjaksosi (12kk) ja 6kk jakson välisen hinnan erotuksen kultakin tilauskuukaudelta.

Vastavuoroisesti, jos et voi sitoutua heti 12 kuukauden jaksoon ja teet ensin 6 kuukauden tilauksen, voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä ja muuttaa tilauksesi 12 kuukauden jaksoksi. Yhteydenottoasi seuraavasta mahdollisesta kuukaudesta eteenpäin boksin hinta on 12 kuukauden jakson mukainen.

Maksaminen

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksu voidaan suorittaa turvallisella PayPal-maksamisella tai Checkout.fi -palvelun kautta suoraan omalta tililtä tai erilaisilla laskuvaihtoehdoilla (Huom. laskulla maksettaessa voi tulla erilaisia lisämaksuja).

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Mobiilimaksutavat

Pivo: Pivon verkkomaksupainike on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään, Siirto-maksuna tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa tai Siirron tapauksessa muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Tarkemmat käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay: Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla, mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass: Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla, masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen.

Lisätietoja: collector.fi

Toimitus

Pyrimme lähettämään tilaukset noin 3-7 arkipäivässä. Joskus kuitenkin syystä tai toisesta käsittelyaika on pidempi, elämällä kun on taipumus yllättää vaikkapa tilausruuhkien tai sairastumisten muodossa. Niinpä pyydämme varautumaan siihen, että toimitusaika saattaa venyä 10 arkipäiväänkin. Mikäli tilauksellasi on kiire, otathan siis yhteyttä meihin ennen tilaustasi!

Toimitamme tilaukset tilausjärjestyksessä emmekä pääsääntöisesti nopeuta tilausprosessia. Tilaustuotteiden toimitusaika on yleensä noin 5-7 arkipäivää pidempi. 

Ennakkotilaustuotteiden yhteydessä annettu toimitusaika on aina arvio, joka perustuu toimittajan meille antamaan tietoon. Huomioithan, että emme pysty vaikuttamaan ennakkotilaustuotteiden toimitusnopeuteen ennen kuin tuotteet ovat saapuneet meille. Pidätämme oikeuden meistä riippumattomiin aikataulumuutoksiin myös ennakkotilausten osalta.

Lähetämme tilauksesi, kun kaikki tilaamasi tuotteet ovat valmiina tai saapuneet. Emme pääsääntöisesti yhdistele tilauksia. Jos kuitenkin käy niin, että huomaamme saman asiakkaan tilanneen useamman tilauksen ensimmäisen vielä ollessa käsittelyvaiheessa, pyrimme minimoimaan asiakkaan toimituskulut ja yhdistelemme tilauksia, jos suinkin mahdollista. Aina tämä ei kuitenkaan onnistu, esimerkiksi jos tilaukset eivät mahdu yhteen lähetykseen. Palautamme mahdolliset ylimääräiset toimituskulut.

Huomioithan, että emme vastaa lähetetyistä tilauksista. Pakkaamme tuotteet huolellisesti ja lähetyksen jälkeen tilaus on ostajan vastuulla. Emme myöskään vastaa kadonneista tai kuljetuksessa vahingoittuneista lähetyksistä tai hyvitä noutamatta jääneitä paketteja. Suosittelemmekin valitsemaan seurantakoodillisen pakettilähetyksen. 

Mikäli toivot meidän lähettävän tilauksesi vakuutettuna lähetyksenä, otathan yhteyttä ennen tilaustasi. Myös vakuutettu lähetys on tilaajan vastuulla.

Postin aikatauluihin emme valitettavasti voi vaikuttaa mitenkään, emmekä Postin vaihtelevista toimitusajoista johtuen osaa antaa arviota saapumisajankohdasta.

Mikäli tahdot palauttaa tai vaihtaa tuotteen (ja tuotteella on vaihto- tai palautusoikeus), lähetyskulut ovat vastuullasi. Vastaat myös meille aiheutuneista vaihtokuluista.

MUISTATHAN ANTAA PUHELINNUMEROSI, JOS TILAAT PAKETTILÄHETYKSEN! Muuten emme pysty toimittamaan tilaustasi. Tarkista myös aina, että osoitteesi ja puhelinnumerosi ovat oikein ja ajan tasalla.

Erityistoiveet

Otamme mielellämme vastaan erityistoiveita ja teemme tilaustöitä. Otathan kuitenkin meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä. Tällä tavoin voimme varmistaa, että pystymme varmasti toteuttamaan toiveesi. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Vaihto ja palautus

Mikäli tahdot palauttaa tai vaihtaa tuotteen (ja tuotteella on vaihto- tai palautusoikeus), lähetyskulut ovat vastuullasi. Vastaat myös meille aiheutuneista vaihtokuluista. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske tilaustuotteita, ennakkotilaustuotteita, kuukausitilausta, erilaisia kittejä kuten teema- journaling- ym. kittejä, eikä Paper Gardenin uniikkeja kierrätys/vintagemateriaaleista valmistettuja tuotteita. Kaikki käsintehdyt tuotteet, kuten leimasimet, tarrat, vihkot, kitit ym. tehdään tilaustuotteina/ennakkotilaustuotteina tilaamisen jälkeen. Peruutus, vaihto tai palautus tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa.

Myös tilauksen peruutusoikeuteen on rajoituksia, mm. ennakkotilaustuotteet tilataan aina nimenomaan yksilöidysti ennakkotilaajalle.

Luethan tuotekuvauksen ja toimitusehdot tarkkaan ennenkuin teet tilauksen. Jos sinulla on tilaukseen, tuotteeseen, erityistoiveisiin tms. liittyvää kysyttävää, ota meihin yhteyttä ennen kuin teet tilauksen.

Mikäli tilaamasi tuote on virheellinen tai väärä, otathan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muutokset, virheet tai puutteet

Kuvaamme tuotteemme mahdollisimman tarkasti ja yksityiskohtaisesti, niin kirjallisen kuvauksen kuin valokuvienkin osalta. Emme voi kuitenkaan taata, että näyttösi värisävyt vastaavat täysin todellista tuotetta.

Vaikka teemme parhaamme, meillekin saattaa joskus lipsahtaa virheitä, ja tiedot, hinnat, tarjoukset jne. informaatio saattaa olla puutteellista tai virheellistä. Pidätämme oikeuden korjata, muuttaa ja/tai päivittää tietoja. Pidätämme myös oikeuden olla hyväksymättä tilausta tai peruuttaa tilauksesi syytä ilmoittamatta, mikäli nettisivullamme on jokin huomattava virhe.

Pidätämme oikeuden korjata tai olla korjaamatta virheitä tai muuttaa, päivittää tai selventää tietoa nettisivuillamme (tai olla näin tekemättä) siitä erikseen ilmoittamatta.  Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin milloin tahansa ilman eri ilmoitusta. Pidätämme myös oikeuden muuttaa, keskeyttää tai lopettaa minkä tahansa osa-alueen palvelustamme, oli se sitten tuote, palvelu tai joku muu, siitä erikseen ilmoittamatta, kuten myös oikeuden olla tietoja muuttamatta.

Vaikka tuotteemme ovat huolellista käsityötä tai laadukkaita muita tuotteita, emme voi taata, että ne vastaavat odotuksiasi. Olethan siis huolellinen lukiessasi tuotekuvauksen ja tehdessäsi tilauksen. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan meihin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä.

Tekijänoikeus

Varalusikka pidättää oikeuden kaikkiin tuotteisiinsa. Varalusikan paperituotteet ovat kaikki Varalusikan suunnittelemia ja toteuttamia, ellei toisin mainita. Tuotteitamme tai niiden osia ei saa käyttää mainostarkoituksiin tai jälleenmyyntiin ilman erillistä lupaa.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Varalusikka käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

 

Kiitos, että jaksoit lukea!

 

Lusikallinen toivoa ja rohkeutta päivääsi.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in