Toimitus

TOIMITUKSET

Pyrimme lähettämään tilaukset noin 3-7 arkipäivässä. Joskus kuitenkin syystä tai toisesta käsittelyaika on pidempi, elämällä kun on taipumus yllättää vaikkapa tilausruuhkien tai sairastumisten muodossa. Niinpä pyydämme varautumaan siihen, että toimitusaika saattaa venyä 10 arkipäiväänkin. Mikäli tilauksellasi on kiire, otathan siis yhteyttä meihin ennen tilaustasi! 

Toimitamme tilaukset tilausjärjestyksessä emmekä pääsääntöisesti nopeuta tilausprosessia. Tilaustuotteiden toimitusaika on yleensä noin 5-7 arkipäivää pidempi. 

Ennakkotilaustuotteiden yhteydessä annettu toimitusaika on aina arvio, joka perustuu toimittajan meille antamaan tietoon. Huomioithan, että emme pysty vaikuttamaan ennakkotilaustuotteiden toimitusnopeuteen ennen kuin tuotteet ovat saapuneet meille. Pidätämme oikeuden meistä riippumattomiin aikataulumuutoksiin myös ennakkotilausten osalta.

Lähetämme tilauksesi, kun kaikki tilaamasi tuotteet ovat valmiina tai saapuneet. Emme pääsääntöisesti yhdistele tilauksia. Jos kuitenkin käy niin, että huomaamme saman asiakkaan tilanneen useamman tilauksen ensimmäisen vielä ollessa käsittelyvaiheessa, pyrimme minimoimaan asiakkaan toimituskulut ja yhdistelemme tilauksia, jos suinkin mahdollista. Aina tämä ei kuitenkaan onnistu, esimerkiksi jos tilaukset eivät mahdu yhteen lähetykseen. Palautamme mahdolliset ylimääräiset toimituskulut.

Huomioithan, että emme vastaa lähetetyistä tilauksista. Pakkaamme tuotteet huolellisesti ja lähetyksen jälkeen tilaus on ostajan vastuulla. Emme myöskään vastaa kadonneista tai kuljetuksessa vahingoittuneista lähetyksistä tai hyvitä noutamatta jääneitä paketteja. Suosittelemmekin valitsemaan seurantakoodillisen pakettilähetyksen. 

Mikäli toivot meidän lähettävän tilauksesi vakuutettuna lähetyksenä, otathan yhteyttä ennen tilaustasi. Myös vakuutettu lähetys on tilaajan vastuulla.

Postin aikatauluihin emme valitettavasti voi vaikuttaa mitenkään, emmekä Postin vaihtelevista toimitusajoista johtuen osaa antaa arviota saapumisajankohdasta.

Mikäli tahdot palauttaa tai vaihtaa tuotteen (ja tuotteella on vaihto- tai palautusoikeus), lähetyskulut ovat vastuullasi. Vastaat myös meille aiheutuneista vaihtokuluista.

MUISTATHAN ANTAA PUHELINNUMEROSI, JOS TILAAT PAKETTILÄHETYKSEN! Muuten emme pysty toimittamaan tilaustasi. Tarkista myös aina, että osoitteesi ja puhelinnumerosi ovat oikein ja ajan tasalla.

Luethan "Toimitusehtomme" ennen tilaamista.

Toimituskulut:

  • Alkaen 1,50 € Suomi
  • Alkaen 2,30 € Eurooppa
  • Alkaen 3,70 € muu maailma (sis. USA)

Kuvissa käytetty rekvisiitta ei kuulu kauppaan (esimerkiksi kalenterit, kukat, vanhat kirjeet, ym.).

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in