Varalusikan lempiprintit

Posted on2019-04-12
Love1
Tevrehdys paperipuutarhalta!

Moni asiakkaamme on kysellyt vuosien varrella, myisimmekö ihania suosikkiprinttejämme, niitä, joita käytämme itse kuukausibokseissa, junk journaleissa, kaikkialla. Myyminen on aina kuitenkin väärältä, koska kuvat ovat vapaasti löydettävissä Pinterestistä, kunhan vain tarpeeksi urhoollisesti sukeltaa tutkimusmatkalle. Niinpä olemme aina sanoneet asiakkaillemme ei. 


Olemme nimittäin hiljakseen keräilleet ehdottomia suosikkikuviamme eri Pinterest-tauluille, helposti saataville aihepiireittäin. Ja nyt tauluilla on sen verran aarteita, että ne kannattaa jo jakaa! Löydät ihania kasvikuvia, maalauksia, ephemeraa, ja niitä kaikkein tärkeimpiä ja rakastetuimpia lady-kuvia...

Lisäilemme tauluihin uusia ihania, inspiroivia kuvia aina niitä löytäessämme, joten kannattaa käydä tasaisin väliajoin napsimassa talteen uudet suosikkisi. Olisi mahtavaa, jos näkisimme, miten Juuri Sinä käytät lempiprinttejämme; merkitse @varalusikka ja käytä #varalusikka Instagramissa, niin löydämme kuvasi! Sillä tavoin näemme myös, että hurja, kymmenien tai satojen tuhansien Pinterest-kuvien läpikäyminen ja kaikkein upeimpien kuvien valitseminen Juuri Sinua ajatellen on kannattanut ja jaksamme etsiä lisää!
Tervetuloa salaiseen paperien puutarhaamme:

Varalusikan PinterestLeave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in