DT Varalusikka: Jehkotar Altered Book 2 / 2019

Posted on2019-03-27
Love0

Tervehdys askarteluhuoneelta!

Kun tein ensimmäistä työtä Varalusikan #varalusikkateam merkeissä tajusin, että pitäisikö lopultakin toteuttaa pitkäaikainen haaveni tehdä oma altered book. Se olisi juuri täydellinen näille vintage projekteille. Ensimmäisen kirjan valmistelu tapahtui lopulta niin käden käänteessä (en ymmärrä mikä mörkö tämä on ollut mulle vuosia?!?), että päätin tehdä siitä myös lyhyen videon


Innostuin niin täyttämään tuota Altered kirjaa heti niin urakalla, että piti tehdä vielä toinekin kirja. Tämä ensimmäinen on omistettu Varalusikka projekteille ja toinen on varattu Canvas Corpin Crew projekteille. Sinne tosin voi sujahtaa ehkä jotain muutakin!!
Mutta sitten tämän kertaiseen Varalusikan DT-sivun tekoon.


Aloitin tämän sivun käsittelemällä sivun pinnan kirkkaalla gessolla. Kuivatin pinnan hyvin ja sen jälkeen suihkaisin kevyesti sivulle Tattered Angelsin ruskealla Glimmer Mist suihkeella. Kun sivu oli kuivunut, otin Tim Holtzin sapluunan tiilikuviolla ja pyyhin peppupyyhkeellä väriä pois sapluunan läpi. Jälki ei ollut tarkkaa eikä täydellistä - sopi sivun tunnelmaan täydellisesti.
Tämän jälkeen aloin sivulle kerrostaa Varalusikan mallistossa olevia omia washeja kuin myös muiden valmistamia washeja. Sitten valitsin sopivia papereita, lippuja ja lappuja sivun tekoon. Otin Varalusikan kk-paketista tulleita upeita kuvia ja tekstejä sekä omasta sekametelilaatikosta löytyneen upean ruusu-teemaisen diecuts-kuvan. Leikkasin kaikki sopivan kokoisiksi ja käsittelin reunoja ruskeilla Distress Ink -musteilla. Upeita vintage lappuja leimailin upeilla Varalusikan leimoilla
Lopulta kokosin kaikki kokonaisuudeksi liimailemalla joko suoraan pohjaan tai käyttämällä hieman 3D-tarraa. Lopuksi hieman roiskeita sekä liimasin muutaman Priman Melangen.


Työssä käytetyt materiaalit:
Classiky receipt pad 04Kiitos kun piipahdit!

Jehkottaren blogi: http://jehkotar.blogspot.com


(C) Jehkotar 2019 & Paper Garden Varalusikka 2019


Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in