DT Varalusikka: Jehkotar Altered Book 1 / 2019

Posted on2018-12-01
Love0

Tervehdys täältä pajalta!


Yksi ihanimpia asioista vuodessa 2019 on uusi yhteistyö! Olen aloittanut yhteistyön upean suomalaisen yrityksen kanssa, joka valmistaa ja myy upeita vintagetuotteita! Valikoimassa on kuukausikittejä, todella aitoja, vanhoja vintage papereita, kirjepapereita, leimoja, washi-teippejä jne. jne... Valikoima on loistava ja todellinen, täydellinen aarre-aitta sinulle, joka rakastat vintage tuotteita. Tämä upea kauppa on Teron ja Emilian upea luomus!  Tavoitteena on tehdä heidän ihana kauppansa tunnetummaksi suomalaisten keskuudessa. Varalusikan fyysinen koti on Satakunnassa, Leineperissä. Kauppa toimii verkkokauppana ja heidän upeaan valikomaansa pääset tutustumaan täällä!


Heillä on ihania helmiä vuosikymmenten takaa... papereita, lippuja ja lappuja. Ihania vintage tarroja, upeita tekstejä vellumilla.... ihania pitsejä, koruja.... oih! Uusimpana on ollut heidän upeat omat tuottamat Washi tape valikoima! Heidän valikoimastaan löytyy myös tutumpia tuotteita, kuten Priman ja Tim Holtzin tuotteita! Itse olen kaiken muun ihanan lisäksi aivan vietävän rakastunut upeisiin leimasimiin, joita heidän valikoimastaan löytyy!

Tämän ensimmäisen työn heidän upeilla materiaaleillaan tein heidän käsin tehtyyn Traveler´s Notebookiinsa, jossa on upeat vintagesivut. Toimivat myös loistavasti Junk Journaleiden tekoon.


    
   


Kiitos piipahduksesta!

Jehkottaren blogi: http://jehkotar.blogspot.com


(C) Jehkotar 2019 & Paper Garden Varalusikka 2019
Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in